Livrare peste tot in tara

Detox de primăvară pentru garderoba ta!

Detox de primăvară pentru garderoba ta!

Cine spune că doar noi, oamenii, avem nevoie de o dietă pentru detoxifiere? Ei bine, primăvara este sezonul ideal în care te poți ocupa de organizarea dressing-ului, mai ales dacă ne gândim cât spațiu util ocupă hainele de iarnă pe care, oricum, nu le vom mai purta prea curând.

Așadar, ți-am pregătit în rândurile următoare câteva sfaturi esențiale pentru o garderobă de primăvară bine pusă la punct. Iată cum ar trebui să demareze detoxifierea garderobei tale:

Investește în umerașe înalt calitative și rezistente!

Cu siguranță, nu îți dorești haine șifonate, în special dacă nu ai întotdeauna suficient timp pentru a le călca. Astfel, umerașele sunt esențiale în dressing-ul tău, îndeosebi pentru a susține piesele vestimentare ce nu pot fi împăturite și depozitate pe rafturi.

Recomandat ar fi să eviți umerașele din sârmă deoarece, în timp, se vor degrada și vor agăța articolele tale favorite. De altfel, oricât de bine arată, asigură-te că optezi pentru calitate atunci când cumperi acest gen de produse.

Sortează cu responsabilitate deplină!

Dulapul tău este plin, însă nu știi la ce să renunți? Ei bine, îți propunem să pui deoparte acele piese pe care nu le-ai purtat deloc în ultimul an. Chiar dacă nu ești încă suficient de hotărât să te desparți de ele, gândește-te că orice spațiu liber este mai mult decât binevenit pentru următoarele achiziții.

Pe de altă parte, dacă hainele stau lejer pe umerașe, se aerisesc mai bine și nici nu se șifonează.

Învață să prioritizezi articolele din garderobă!

Cu toate că, în anumite dimineți de primăvară, temperaturile sunt destul de scăzute, asta nu înseamnă și că mai ai nevoie de toate hainele groase, de iarnă. Totuși, înainte de a le depozita, asigură-te că nu sunt murdare, scămoșate sau deteriorate.

Odată ce ai eliberat garderoba, aranjează articolele de primăvară după necesitate, dar și în funcție de cât de des le porți.

Organizează-ți dressing-ul până în cele mai mici detalii!

Fie că vorbim despre curele, butoni, cravate, papioane, bretele sau articole vestimentare, pentru fiecare categorie trebuie să existe o zonă de depozitare bine definită. În acest mod, vei scuti timp ori de câte ori îți pregătești ținuta și vei găsi și mult mai ușor piesele pe care le cauți.

Nu uita de dezinfecție!

Deși dulapurile tale nu sunt murdare și nici nu îți este comod să scoți toate produsele vestimentare din acestea, dezinfecția este un proces peste care nu ar trebui să sari, oricât de dificil ar fi.

De fapt, specialiștii recomandă ca cel puțin o dată la 6 luni să dezinfectăm și să igienizăm cu strictețe rafturile dulapurilor. Până la urmă, în această perioadă, dispunem de suficient timp pentru a face curățenie în garderobă, nu-i așa?

Prin urmare, dacă tot ai eliberat dressing-ul de acele haine inutile, ți-am pregătit o colecție nouă, potrivită pentru a profita din plin de spațiul disponibil!

Accesează oricând site-ul nostru și bucură-te de cele mai moderne articole de îmbrăcăminte, de încălțăminte și accesorii, ideale pentru a începe primăvara cu o doză suplimentară de rafinament!

Lăsați un comentariu