Livrare peste tot in tara

RSS

Articole blog din "2022" "decembrie"

Cum să te îmbraci pentru o petrecere de Crăciun Corporate? – Ghidul bărbaților la modă
Cum să te îmbraci pentru o petrecere de Crăciun Corporate? – Ghidul bărbaților la modă

Cu o serie perpetuă de ocazii aliniate cu sezonul sărbătorilor, fiecare necesitând un regulament alternativ de îmbrăcăminte, alegerea ținutei pentru petrecerea de Crăciun pentru bărbați a reprezentat tot timpul o provocare.

O dată ce se apropie sărbătorile de iarnă, evenimentele speciale încep să își facă simțită prezența în agendele bărbaților. Un eveniment ce merită atenția noastră este petrecerea de Crăciun organizată de companii. 

Fie că este vorba despre un eveniment organizat la birou sau într-o locație selectă, la un restaurant sau la o cabană, Dovani vine în ajutorul tuturor bărbaților cu sfaturi în fashion menite să acopere diverse locații și stiluri vestimentare. 

Tot în acest sens, la Dovani am pregătit o serie de surprize. Promoția de Crăciun din acest an vine cu cadouri. Îi invităm pe bărbații interesați de ultimele tendințe în modă să descopere promoția pe dovani.ro.

TOP 4 ȚINUTE PENTRU PETRECEREA DE CRĂCIUN PENTRU BĂRBAȚI

Organizarea unei petreceri de Crăciun în cadrul companiei se poate desfășura în mai multe contexte. De la birou, la un restaurant de lux sau un weekend la o cabană, Dovani vă propune câteva idei de ținute ce merită de luat în considerare.

1. ȚINUTĂ DE CRĂCIUN BLACK TIE PENTRU BĂRBAȚI

În cazul în care ați primit o invitație care necesită o ținută formală, un dress code Black Tie pentru petrecerea de Crăciun din cadrul companiei, atunci trebuie să vă pregătiți pentru o seară modernă. În mod obișnuit, această ținută pentru bărbați necesită un costum împreună cu o cămașă formală.  

Nu este neapărat să purtați papion, totuși, recomandăm să purtați o cravată asortată cu nuanța costumului.

Această ținută este potrivită pentru o petrecere de Crăciun care se desfășoară într-un restaurant de lux sau într-o locație rafinată.

 2. ȚINUTĂ DE CRĂCIUN SMART CASUAL PENTRU BĂRBAȚI

În cazul în care compania la care lucrați optează pentru o petrecere de Crăciun într-o locație comună sau chiar la birou, atunci puteți să vă orientați atenția spre o ținută casual. 

Este un moment perfect să alegeți o pereche de blugi sau pantaloni simpli, casual și un pulover asortat cu o cămașă. În materie de pulovere depinde de preferințele fiecăruia, de aceea am actualizat noua colecție cu o gamă largă de modele – cu fermoar, cu guler rotund sau cu guler în V. 

Nu uitați să alegeți o pereche de pantofi sau ghete menite să vă asigure confort pentru o întreagă seara de petrecere, împreună cu colegii de la birou.
Pentru bărbații care preferă sacourile în locul puloverelor, la Dovani regăsiți o varietate de sacouri în noua colecție bărbați.

3. ȚINUTE CONFORTABILE DE CRĂCIUN

Dacă petrecerea de Crăciun înseamnă un foc de tabără în aer liber, este absolut necesar să alegeți o geacă confortabilă și călduroasă. Fiind vorba despre camping și foc de tabără, atunci stilul casual este la el acasă. O pereche de blugi, un pulover din materiale calitative care sa asigure confortul termic și o geacă sunt elementele cheie pe care trebuie să le luați în considerare.

4. ȚINUTE DE IARNĂ PENTRU BĂRBAȚI

Ideile de ținute de Crăciun pentru bărbați depind în mare măsură de locațiile evenimentelor. Pentru un eveniment într-un local de lux, puteți purta un costum formal închis la culoare; pentru o petrecere la o cabană puteți purta blugi sau pantaloni chino cu un pulover; pentru o petrecere la birou puteți purta un costum în carouri sau o pereche de pantaloni asortați cu un pulover elegant și o cămașă.

ASPECTE DE CARE TREBUIE SĂ ȚINEȚI CONT ATUNCI CÂND ALEGEȚI O ȚINUTĂ DE CRĂCIUN 

Dacă mai sus am vorbit despre alegerea ținutei în funcție de locația desfășurării petrecerii de Crăciun organizată de companie, mai jos, vom menționa câteva criterii generale ce trebuie luate în considerare atunci când vă conturați outfit-ul.

1. TIPUL EVENIMENTULUI

Conturarea outfit-ului potrivit nu trebuie să fie ca o provocare neapărat. Dacă este stabilită locația evenimentului, deja vă puteți face o idee despre stilul vestimentar. Locațiile de lux și extravagante necesită o ținută formală. Dacă petrecerea de Crăciun are loc în alte locații, atunci puteți apela cu încredere la creativitate și să vă jucați cu toate formele stilului casual. 

2. ALEGEȚI CULORILE

Nuanțele de roșu și verde sunt ideale, asociate cu bleumarin sau negru atunci cand vine vorba de ținuta pentru petrecerile de Crăciun, pentru bărbați. Nuanțele mai închise puteți să le lăsați pentru noapte și mai deschise pentru o petrecere de Crăciun de zi. 

3. COMBINAȚIA CORECTĂ DE ȚINUTE

Dacă este vorba despre o petrecere formală, atunci este de la sine înțeles că un costum sau cel puțin un sacou este necesar. La aceste tipuri de evenimente, nu puteți asorta o pereche de pantaloni de costum cu un pulover sau blugi cu cămașă și pulover. 

Există câte un cod vestimentar pentru orice locație. Dacă sunteți atent la acest detaliu, conturarea ținutei nu va mai reprezenta o provocare. Există o gamă largă de opțiuni în ceea ce privește îmbrăcămintea pentru o sărbătoare de Crăciun – totuși, toate ar trebui să aibă un aer de bucurie și strălucire!

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o ținută de Crăciun pentru bărbați care să se potrivească stilului personal, iar nuanțele ar trebui să fie potrivite cu tematica sezonului. 

La Dovani veți regăsi pulovere și pantaloni în nuanțe de grena sau verde. Dacă nu vă simțiți confortabil cu aceste culori, atunci articolele vestimentare în nuanțe neutre sunt alegerea perfectă și nu aveți cum să dați greș.

Într-un final, orice petrecere de Crăciun organizată de o companie este un motiv de bucurie, de înțelegere și de apropiere față de colegi. Ținuta este extrem de importantă mai ales pentru că vorbim de un mediu corporate. 

Un outfit construit din articole vestimentare de calitate și cu bun gust vor face o primă impresie pozitivă. Gândiți-vă că scopul acestor petreceri este acela de a vă cunoaște mai bine colegii, cu care nu ați reușit în timpul anului să comunicați. 

Pregătiți-vă din timp ținuta pentru a vă putea bucura pe deplin de petrecerea de Crăciun. Pe dovani.ro veți regăsi o gamă vastă de articole vestimentare pentru bărbați, dar și multe surprize, cu ocazia lunii cadourilor.