Livrare peste tot in tara

RSS

Articole blog din "2023" "ianuarie"

Vreme schimbătoare? Cum ne îmbrăcăm când vremea se schimbă de la zi la zi?
Vreme schimbătoare? Cum ne îmbrăcăm când vremea se schimbă de la zi la zi?

Iarna încă nu s-a încheiat, dar vremea de afară ne duce din ce în ce mai mult cu gândul la primăvară. Chiar dacă temperaturile ridicate ne iau prin surprindere, trebuie să fim mereu pregătiți cu ținute care să impresioneze, dar în același timp să fie și potrivite pentru schimbările bruște ale vremii.

Când dimineața sunt 0 grade, iar la amiază 10, este destul de greu să ne adaptăm ținuta potrivită în așa fel încât să nu ne fie nici cald, nici frig și să ne simțim și confortabil. Dovani vine în ajutorul nostru în acest sens cu o mulțime de produse de bună calitate din care să alegem.

Lucruri de care trebuie să ținem cont atunci când alegem cu ce să ne îmbrăcăm

În primul rând, trebuie să verificăm prognoza meteo și să alegem piese care să se potrivească vremii de afară. În perioada aceasta, cel mai potrivit ar fi să optăm pentru o bluză cu mânecă lungă, un pulover subțire sau o cămașă dintr-un material lejer. Este important să nu alegem un pulover prea gros pentru a nu ne crea disconfort atunci când este purtat pe dedesubtul unui palton sau a unei geci. Trebuie să avem grijă să ne fie cald, dar nu prea mult, să ne simțim bine, lejer și să rămânem în continuare eleganți și prezentabili.

De asemenea, este important și locul în care mergem în ziua respectivă. Dacă suntem nevoiți să stăm mai mult afară ar trebui să ne gândim la o ținută care să fie mai călduroasă, dar să ne păstrăm stilul. Putem alege din garderobă o bluză cu mânecă lungă peste care să luăm un palton pentru a ne ține de cald, dar care să ofere o notă clasică ținutei. Maletele în culori neutre sunt perfecte și nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat. În plus, nuanțele clasice cum ar fi alb, negru sau chiar bej se pot asorta foarte ușor la orice ținută. Găsiți câteva variante accesibile și potrivite pe Dovani.ro.

Apoi, o cămașă este și ea adecvată dacă trebuie să mergem la birou, la o ședință sau dacă circumstanțele ne cer să abordăm o ținută mai formală. Și în acest caz trebuie să alegem un palton elegant care să completeze outfit-ul nostru. O cămașă potrivită ar fi cea clasică sau, pentru un plus de eleganță, recomandăm cămașa slim în nuanțe de alb, gri și bleu. Acest tip de cămașă este special croită pentru a evidenția armonios silueta. Astfel, cămașa slim fit se potrivește nu doar la ținutele pentru birou, ci și in cazul outfit-urilor pentru ocazii deosebite.

De asemenea, materialul din care este confecționată cămașa trebuie să fie cât mai lejer pentru a oferi confort. Cămașa slim Dovani este confecționată din materiale comode și cu un croi lejer. Cu siguranță este alegerea perfectă pentru a ne simți bine atunci când stăm câteva ore bune la birou.

Pe deasupra cămășii ar fi indicat să ne luăm un sacou pentru că îl putem da jos atunci când vremea devine mai călduroasă, sau în mod contrar, să îl ținem pe noi dacă este frig. Acesta ne dă un aspect mai rafinat și masculin. Este o piesă pe care o putem adăuga ținutei noastre în așa fel încât să poată fi dat jos sau îmbrăcat foarte ușor, în funcție de starea vremii de afară. La Dovani găsiți o mulțime de sacouri, în diverse culori și modele, pentru diverse ocazii, care se vor potrivi perfect preferințelor și stilului dumneavoastră.

Dacă temperaturile sunt prea scăzute, un palton este absolut necesar. Alegerea unui palton potrivit este, de asemenea, un aspect foarte important. Trebuie să fim siguri că vom alege un produs de calitate, cu un material bun și bine croit. Un palton din stofă sau din lână, căptușit și bine lucrat ne va asigura că frigul nu ne va face nici o problemă. La alegerea paltonului trebuie să avem în vedere și lungimea acestuia, nu trebuie să ne fie nici prea lung, nici prea scurt, pentru a ne păstra ținuta curată și stilată. De asemenea, și în cazul paltoanelor, culorile neutre ne vor salva mereu și ne vor face ținuta cât mai accesibilă și elegantă.

Încălțămintea nu trebuie nici ea ignorată. În această perioadă nu știm niciodată dacă va începe să plouă sau să ningă, iar de aceea este important să alegem pantofi din piele care să fie impermeabili. O pereche de ghete elegante, confortabile, care să fie călduroase și ușor de purtat ne vor fi de mare ajutor. De asemenea, culorile închise sunt preferate în acest sezon pentru că sunt mai ușor de curățat și pentru că se potrivesc mai bine vremii de afară. Pe Dovani.ro puteți găsi perechea de ghete potrivită, la o calitate superioară, din 100% piele naturală, care vă vor completa ținuta în cele mai elegante note. În acest sezon puteți opta pentru o pereche îmblănită ce vă va oferi tot confortul. În plus, ghetele sunt făcute în așa fel încât să prevină alunecarea, iar acest lucru este un alt mare avantaj.

Vremea nu este mereu de partea noastră, dar este datoria noastră să fim precauți și să alegem să ne îmbrăcăm adecvat. Nu este deloc plăcut să simțim disconfortul vremii prea reci sau prea călduroase, iar de aceea hainele pe care alegem să le purtăm trebuie să fie cele potrivite. Calitatea acestora este foarte importantă în acest sens, pentru că materialele din care sunt confecționate hainele ne pot avantaja din multe puncte de vedere. Un material bun ne va ține de cald, nu ne va face să simțim disconfort și ne va lăsa pielea să respire. La Dovani găsiți o gamă variată de produse vestimentare, din materiale de bună calitate, bine confecționate și la prețuri accesibile. Alege calitatea atunci când faci cumpărături.