Livrare peste tot in tara

Și tu cauți tricoul potrivit pentru primăvară?

Și tu cauți tricoul potrivit pentru primăvară?

Ce bărbat nu este avantajat de o vestimentație elegantă, în special de un costum cu un croi impecabil? Totuși, adevărul este că ținuta de bază a oricărui bărbat este compusă dintr-o pereche de jeanși și un tricou. Cu siguranță, și tu te-ai îmbrăcat așa pentru o ieșire cu prietenii, un weekend cu familia sau chiar la birou, alături de un sacou smart-casual, bineînțeles.

Chiar dacă, la prima vedere, tricoul este un articol vestimentar comun, acesta nu primește întotdeauna atenția cuvenită. Tu nu ai un tricou favorit? Asta înseamnă că unele modele sunt, prin definiție, mai bune decât celelalte. Deși, pe piață, există numeroase opțiuni din care să alegi, doar câteva dintre acestea te vor avantaja pe deplin și, mai mult decât atât, își vor păstra aceeași formă după spălare.

Iată cum să alegi tricoul perfect:

În primul rând, mizează pe mărimea corectă!

Să fim sinceri: indiferent de forma corpului, nu ai nevoie nici de un model foarte mulat și nici de unul extrem de larg, ci de un tricou în care să arăți bine. Așadar, tot ce trebuie să faci este să fii sincer în legătură cu ceea ce ți se potrivește.

Să începem cu mânecile: acestea nu trebuie să fie mai lungi de mijlocul bicepsului. Pe de altă parte, mânecile trebuie să se așeze corect pe brațe, fără să le strângă și fără să fie vaporoase.

Dacă ai o siluetă robustă, tricourile cu un croi regular sunt alegerea cea mai bună. În caz contrar, cele slim fit se vor potrivi de minune. Din prisma lungimii, tricoul perfect depășește cu doar câțiva centimetri zona curelei.

De ce este atât de important materialul?

În comerț, găsim tricouri confecționate dintr-o gamă variată de țesături. Cu toate acestea, cele din bumbac și elastan sunt o necesitate.

De ce? Ei bine, tricoul va fi moale, rezistent, delicat cu pielea și îi va permite acesteia să respire, chiar și la temperaturi ridicate. De asemenea, un astfel de tricou nu se va șifona și nici nu își va pierde forma, indiferent de cât de des va fi spălat.

Combinația perfectă: culoarea și imprimeul îți pot pune în valoare silueta sau te pot dezavantaja complet!

Înainte de a achiziționa tricoul pe care l-ai adăugat în coșul de cumpărături, asigură-te că ai optat pentru culoarea care reflectă cel mai bine nuanța ochilor, a părului și a pielii.

Totodată, reține faptul că imprimeurile masive sau culorile deschise sunt recomandate bărbaților slabi. Pe de altă parte, siluetele robuste sunt avantajate de tricourile simple, într-o singură nuanță (de preferat, mai închisă), fără prea multe desene grafice.

Guler de tip V sau la baza gâtului? Prima variantă este de efect pentru bărbații mici de statură, iar tricourile cu gulerul rotund fac minuni pentru cei înalți.

Așadar, acum că ai aflat care sunt trucurile esențiale pentru alegerea tricoului potrivit, te așteptăm cu o colecție nouă, ideală pentru primăvară! Așa cum te-am obișnuit, pe site-ul nostru vei găsi mereu tricoul care să îți evidențieze atuurile și în care să te simți confortabil!

Lăsați un comentariu