Livrare peste tot in tara

Lucrează de acasă, dar păstrează-ți rafinamentul!

Lucrează de acasă, dar păstrează-ți rafinamentul!

Se pare că anul 2020 a început cu numeroase provocări pentru noi toți. Astfel, unii au fost nevoiți să își tempereze stilul de viață dinamic și să petreacă mai mult timp acasă, iar alții să se adapteze la tot ceea ce presupune să lucrezi din confortul propriei locuințe.

Chiar dacă ești adeptul schimbărilor, nicio tranziție nu este ușoară, mai ales cea de la momentul actual. Prin urmare, dacă în articolul trecut, te sfătuiam ”cum să eviți rutina atunci când lucrezi de acasă?”, astăzi ne-am propus să te ajutăm să îți păstrezi stilul impecabil în această perioadă.

Și cum poți face față mai bine ședințelor video de la biroul de acasă, dacă nu cu o asortare perfectă în partea superioară a siluetei?

Asortarea accesoriilor pentru gât cu nuanța ochilor, a pielii și a părului

De obicei, majoritatea trucurilor de asortare a accesoriilor pentru gât, așa cum sunt cravata sau papionul, presupun potrivirea nuanțelor cu cele ale sacoului și ale cămășii. Cu toate acestea, un alt secret este evidențierea ochilor, a părului și a pielii.

Alegerea cravatei / papionului în funcție de culoarea ochilor

Bărbaților cu ochi căprui sau negri li se potrivește cel mai bine o cravată sau un papion maro, vișiniu sau roșu. De altfel, în perioada sezonului călduros, culorile vii (ca auriul sau galbenul) arată la fel de uimitor.

Pentru bărbații cu ochi albaștri, orice combinație de albastru le va face ochii să pară mult mai strălucitori. Întrucât albastru clasic este culoarea anului 2020, poți profita de această tendință spre a-ți scoate atuurile în evidență.

Nuanța esențială pentru cravata sau papionul unui bărbat cu ochi verzi este maro. Bineînțeles, nici variațiile de galben sau verde nu vor fi mai prejos pentru a-ți sublinia trăsăturile.

Alegerea cravatei / papionului în funcție de culoarea pielii

Pielea deschisă nu va fi niciodată avantajată de accesorii în culori puternice, precum: negru, maro sau albastru clasic. Ce poți face, în schimb, este să selectezi nuanțele deschise în funcție de culoarea ochilor sau a părului pentru a obține o combinație cromatică ideală.

Pielea închisă poate fi subliniată cu tonuri, la rândul lor, închise, însă contrastante. Spre exemplu, roșu, albastru sau maro sunt esențiale în rândul bărbaților cu un ten măsliniu.

Alegerea cravatei / papionului în funcție de culoarea părului

În cazul celor cu un păr negru sau șaten, accesoriile pentru gât în culori asemănătoare (negru, maro, albastru, gri cenușiu) vor reuși să le completeze ținuta cu un plus de rafinament.

De obicei, bărbații roșcați au un ten destul de deschis, ceea ce înseamnă că nuanțele calde îi avantajează pe deplin. Bineînțeles, pentru un contrast uimitor, nu strică o pată de culoare, iar în această situație, nuanțele de verde se pretează cel mai bine. 

Bărbații cu părul blond pot opta cu ușurință pentru variațiile de albastru, roz, galben sau portocaliu, îndeosebi în anotimpul călduros. Pe parcursul iernii, culorile puternice, precum maro, vișiniu sau roșu sunt mult mai potrivite.

Așadar, tu cum te vei asorta pentru următoarea conferință video? Nu uita să ții cont de toate sfaturile de mai sus pentru a obține o doză suplimentară de eleganță. Între timp, te așteptăm pe site-ul nostru,nu numai cu numeroase modele de cravate și papioane, ci și cu o colecție nouă, ideală pentru a obține outfit-uri inspirate în această primăvară!

Lăsați un comentariu