Livrare peste tot in tara

Tipologia „băieților răi” – de ce au aceștia succes garantat la femei?

Tipologia „băieților răi” – de ce au aceștia succes garantat la femei?

Chiar dacă poate nu o spunem cu voce tare, cu siguranță știm cu toții că așa-zișii băieți răi au un succes teribil la femei. Care e motivul pentru care reprezentantele sexului frumos îi găsesc extrem de atrăgători?

Deși, deseori, femeile susțin că își doresc bărbați sensibili, în realitate cei care par mai duri reușesc să le cucerească în totalitate inima. Iată de ce:

Băieții răi excelează la capitolul încredere în sine

Dacă există un stimul care are efect garantat la femei, fără îndoială este vorba despre încrederea în sine. Așadar, bărbații încrezători, care sunt pe deplin conștienți de propriile calități au șanse mult mai mari să le atragă atenția femeilor decât cei care caută în permanență sprijin din partea acestora.

Bineînțeles, încrederea în propria persoană apare doar atunci când fie suntem mulțumiți de modul în care arătăm, fie de ocupația pe care o avem sau de felul nostru de a fi.

Băieții răi sunt o reală provocare pentru femei

Nu este deloc un secret faptul că femeile apreciază provocările, mai ales dacă rezultatul final merită din plin eforturile lor.

Mai mult decât atât, specialiștii consideră că doamnele vor depăși orice obstacole sau piedici pentru a începe o relație cu un bărbat interesant, care pare ușor inabordabil în primă fază.

Atracție la cele mai înalte cote

În general, tuturor femeilor le surâde ideea că un băiat rău se poate schimba datorită lor. Face parte din natura lor. Din acest motiv, reprezentantele sexului frumos vor face tot ce le stă în putință pentru a deveni o parte importantă din viața acestora.

Băieții răi poartă întotdeauna costum!

Nimic nu poate fi mai irezistibil la un bărbat decât atunci când este îmbrăcat cu bun gust, stil și eleganță, emanând rafinament prin toți porii. Și ce ținută i se potrivește mai bine unui așa-zis băiat rău decât o vestimentație elegantă, care îi pune în valoare toate atuurile cu care a fost înzestrat?

Da, este perfect adevărat faptul că femeile sunt atrase de „băieții răi”. Dar, mai presus de orice, acestora le plac toate elementele care formează tipologia unui băiat rău: eleganță, încredere în sine, mister și un caracter puternic.

De aceea, îți stăm la dispoziție cu cele mai moderne modele de costume bărbătești, care te vor ajuta să obții exact ceea ce îți dorești. Și nu, nu vorbim aici doar despre atenția tuturor doamnelor din jurul tău, acesta fiind un bonus suplimentar de care vei avea parte.

Costumele Dovani sunt create cu atenție la detalii, după tipare românești, astfel încât să arăți excelent și să te simți pe măsură. Cu doar câteva click-uri, ai șansa de a obține un mix perfect: încredere în tine, rafinament, eleganță și o imagine ireproșabilă. Tot ce trebuie să mai faci este să îți atașezi zâmbetul cuceritor și să îți lași felul tău unic de a fi să iasă la iveală.

Prin urmare, oricât de complicate ar fi femeile, un lucru este cert: niciodată acestea nu vor refuza o întâlnire cu un bărbat puternic, atent la felul în care arată!

Lăsați un comentariu