Livrare peste tot in tara

Prin ce particularități vestimentare se remarcă bărbații irezistibili?

Prin ce particularități vestimentare se remarcă bărbații irezistibili?

Ce bărbat nu visează la un univers în care nicio femeie nu îl va refuza? Fără îndoială, reprezentantele sexului frumos pot fi deseori greu de înțeles sau de mulțumit în totalitate, însă asta nu înseamnă și că aceasta este o misiune imposibilă.

De fapt, contrar așteptărilor, prin natura lor, femeile sunt ființe cu gusturi simple, care pun accent pe o serie de caracteristici specifice, de bază, așa cum urmează să îți dezvăluim în rândurile următoare. Află și tu cum poți deveni irezistibil pentru femei prin vestimentația pe care o îmbraci:

Asortarea curelei cu pantofii

Cureaua este unul dintre acele accesorii bărbătești la care niciun domn nu renunță, indiferent de stilul vestimentar pe care îl abordează.

Totuși, o regulă esențială pe care trebuie să o respecți presupune asortarea curelei cu încălțămintea. Astfel, la pantofii sport se potrivește doar o curea sport, la fel și în cazul în care mizezi pe articole de îmbrăcăminte elegante sau casual. Din prisma nuanțelor, te sfătuim să alegi o culoare asemănătoare sau chiar identică.

Cravata se poartă DOAR la cămășile cu mânecă lungă

O greseală des întâlnită, de altfel. Ei bine, pentru a obține un look care atrage atenția, în special a femeilor, poartă cravate doar la cămășile cu mânecă lungă.

Hainele largi nu sunt niciodată o opțiune potrivită

Atât bărbații, cât și femeile reacționează vizual atunci când atuurile siluetei sunt puse în evidență prin îmbrăcăminte. De aceea, hainele largi nu sunt un aliat ideal pentru o imagine irezistibilă, ci, dimpotrivă, ne vor adăuga ani și kilograme suplimentare.

Bineînțeles, nu spune nimeni să cumpărăm piese vestimentare mulate sau fixe pe corp, însă este important să ne cunoaștem mărimea, fie că este vorba despre S sau XXXL.

Cromatica ținutei în contrast cu nuanța ochilor, a părului și a tenului

Fără discuție, acesta este un secret la care apelează în mod frecvent vedetele pentru a arăta excepțional. În acest fel, trăsăturile feței vor fi puse în valoare, iar aspectul final va fi unul reușit.

De exemplu, bărbații cu tenul măsliniu pot purta nuanțe aprinse și culori intense. În schimb, cei cu o piele deschisă vor fi avantajați de către tonalitățile nude sau pastelate. Similar, se procedează și în ceea ce privește culoarea ochilor și a părului.

Accesorizarea corectă

Oricât de înalt calitative sau de bine croite ar fi piesele vestimentare pe care le purtăm, accesoriile sunt detaliile care ne pot scoate din anonimat outfit-ul. Începând de la cravată, papion, butoni, curea, ceas și până la batista de buzunar, bărbații trebuie să își îndrepte atenția către completarea ținutelor într-o manieră cât mai subtilă și mai rafinată.

Nu întotdeauna mai mult este și mai bine

Îndeosebi atunci când vine vorba despre cromatica articolelor de îmbrăcăminte. Cel mai indicat este să se aleagă o nuanță dominantă și două accente. În situația unei ținute elegante sau business, cel mult două culori sunt suficiente pentru un aspect reușit.

Nu pare deloc dificil să ții cont de toate aceste detalii, nu-i așa? Mai ales dacă recompensa este pe măsura „compromisurilor”. Intră pe site-ul nostru și alege-ți articolele favorite în funcție de toate sfaturile pe care ți le-am oferit mai sus.

Lăsați un comentariu