Livrare peste tot in tara

Cum să îți alegi blugii potriviți pentru forma corpului tău

Blugii, jeanșii sau pantalonii din denim sunt, cu siguranță, una dintre cele mai populare categorii de piese vestimentare în rândul bărbaților. Versatilitatea acestor articole, ușurința cu care pot fi asortați în nenumărate stiluri și ținute, dar și comoditatea pe care o oferă în purtare sunt în mod definitoriu printre caracteristicile esențiale pe care bărbații le doresc de la elementele din propria garderobă.

Totuși, cea mai frecventă greșeală pe care suntem tentați să o facem atunci când pornim la cumpărături este să alegem perechile de blugi aflați în tendințele actuale și nu modelele care se pliază cel mai bine cu forma corpului nostru. Din acest motiv, în continuare vă oferim o serie de sfaturi utile care să vă fie la îndemână în următoarea sesiune de shopping:

     Blugii potriviți pentru o siluetă atletică sau un corp masiv

Bărbații caracterizați de o siluetă atletică știu că alegerea unei perechi de blugi nu este deloc problematică. Totuși, deși sunteți avantajat de numeroase modele, este important să vă cunoașteți cât mai bine mărimea, precum și măsura șoldurilor. Astfel, jeanșii pe care îi veți cumpăra se vor plia perfect pe șoldurile dumneavoastră și vă vor oferi confort în zona coapselor și a picioarelor.

Vă sfătuim să evitați pantalonii din denim prea mari, deoarece veți dobândi un aspect neîngrijit, precum și modelele de jeanși cu buzunare masive care vor diminua zona posteriorului.

     Ce blugi să alegi când ai picioarele subțiri?

Bărbații cu o siluetă de tip „Triunghiul inversat” sunt caracterizați de picioare subțiri comparativ cu zona superioară a corpului. Din acest motiv, marea majoritate a modelelor de jeanși accentuează acest aspect și nu constituie un atu vestimentar.

Pentru a echilibra silueta, vă sfătuim să optați pentru jeanși confecționați din țesături rigide și mai puțin elastici, întrucât vor crea volum în partea inferioară a corpului. De asemenea, evitați cu strictețe măsurile mai mari ale pantalonilor, care nu fac decât să atragă atenția asupra picioarelor dumneavoastră.

Încă un aspect de reținut este că nuanțele închise ale jeanșilor vor subția și mai mult zona picioarelor. Totuși, puteți jongla cu modelele de blugi ușor prespălați, care aduc volum exact acolo unde acesta lipsește.

     Jeanșii perfecți pentru bărbații mici de statură sau cu picioarele mai scurte

În acest caz, secretul unor centimetri în plus constă în alegerea unei perechi de blugi cu talie medie sau înaltă. Bineînțeles, efectul dorit de alungire a siluetei va fi creat de un model și un croi slim, constituiind varianta ideală pentru dumneavoastră.

Este extrem de important aici să nu uitați că lungimea blugilor potriviți trebuie întotdeauna aleasă cu atenție, astfel încât să beneficiați de look-ul dorit. Evitați modelele de jeanși mai scurți și concentrați-vă pe cele care îmbracă bine încălțămintea.

     O siluetă robustă, o pereche de jeanși pe măsură!

De cele mai multe ori, bărbații cu câteva kilograme în plus se consideră dezavantajați de jeanși, motiv pentru care îi evită atunci când merg la cumpărături. Totuși, deși dispuneți de o siluetă robustă, asta nu înseamnă că nu puteți găsi pantaloni din denim care să vi se potrivească perfect.

Esențial este să optați pentru blugi cu un croi regular sau drept, astfel încât să proporționați vizual silueta. De asemenea, vă sfătuim să evitați jeanșii din materiale rigide și să îi alegeți pe cei mai elastici care oferă confort. Nuanțele închise pot ascunde cu ușurință acele kilograme în plus de care nu sunteți tocmai mândru.

Așadar, dacă veți ține cont de sfaturile de mai sus, în mod definitoriu veți obține un outfit rafinat în care jeanșii să fie piesa vestimentară „vedetă”! Vă așteptăm în cadrul magazinului nostru online cu o serie de propuneri de jeanși care să vă avantajeze silueta pe deplin!

Lăsați un comentariu