Livrare peste tot in tara

Cum alegem ținuta ideală pentru sărbătorile de Paște

Cum alegem ținuta ideală pentru sărbătorile de Paște

Primăvara ne încântă prin frumusețea ei și prin zilele însorite și călduroase. Chiar dacă vremea a fost cam rece pentru această perioadă, se pare că totuși natura a decis să ne lasă să ne bucurăm de sărbătorile de Paște.

Dar cum alegem cea mai potrivită ținută pentru a face o impresie bună, dar și pentru a ne simți comod și în largul nostru?

Primăvara este indicat să optăm pentru culori neutre și pentru materiale ușoare care să ne permită să ne mișcăm lejer. Cu toate acestea, când vine vorba de sărbătorile de Paște nu putem alege un banal tricou, chiar dacă este comod și pare cea mai bună variantă pentru zilele călduroase. O ținută elegantă va fi mereu remarcată și va impune celorlalți ideea că suntem o persoană atentă la detalii, îngrijită și cu respect de sine.

Apoi, după cum ne-am obișnuit, în luna aprilie vremea este imprevizibilă si de aceea este bine să ne gândim să integrăm în ținuta noastră un sacou sau o geacă. Sacourile pot fi o pată de culoare care să contureze un outfit elegant și modern. Culorile pe care le alegem ar trebui să ne reflecte personalitatea și să fie asortate cu alte nuanțe neutre. Dacă alegem un sacou verde, este recomandat să purtăm o cămașă albă pentru a contrasta și pentru a evidența culoarea vedetă a ținutei.

Pentru o ținută corectă și adecvată puteți lua în considerare un costum într-o culoare deschisă la care să asortați o cămașă și accesorii care să se potrivească cu atmosfera din această perioadă. Puteți face combinații de culori interesante folosind culori complementare, ca de exemplu albastru și portocaliu sau galben și violet. Pentru că vremea este destul de călduroasă puteți alege un tricou într-o culoare neutră, iar la acesta să asortați o pereche de pantofi sport pentru o notă mai lejeră și mai relaxată.

Însă, dacă un tricou este prea simplu atunci putem opta pentru o cămașă cu mânecă scurtă. Pe Dovani găsiți o gamă variată de cămăși în diverse culori, perfecte pentru sezonul de primăvară, de la verde intens până la galben pal. De asemenea, culorile pastelate sunt o alegere bună pentru ținutele de Paște, întrucât nu ies prea tare în evidență și păstrează ținuta organizată și curată din punct de vedere vizual. Nuanțele calde sunt în ton cu anotimpul și reflectă o atitudine primitoare. Dacă ne dorim să atragem aprecierea celorlalți vă recomandăm să alegeți o ținută simplă care să impresioneze prin detalii bine alese.

Dacă vremea este prea răcoroasă atunci putem opta pentru cămașa clasică ce nu se va demoda niciodată și va face orice ținută să fie elegantă și ordonată.

 

 

Cum ne adaptăm ținuta pentru evenimentele la care participăm

 

Este important să ne alegem hainele în funcție de evenimentele la care urmează să luăm parte.

De cele mai multe ori, de Paște suntem invitați să participăm la o masă în familie, unde ținuta noastră trebuie să rămână cât de cât formală și într-o notă rafinată, dar trebuie să luam în considerare și faptul că este necesar să ne simțim în largul nostru. O ținută extravagantă cu multe accesorii nu este cea mai potrivită pentru a lua masa. Simplitatea unei ținute va impresiona mereu și va fi și în avantajul nostru. O curea potrivită este un accesoriu indispensabil pentru o țintă elegantă. Dacă alegem o curea și o pereche de pantofi asortați, atunci nu este necesar să mai adăugăm alte accesorii pentru că încarcă inutil ținuta și, de multe ori, acestea pot deveni inconfortabile.

 

 

Ce să nu purtăm la Biserică în Duminica Paștelui

 

Un aspect poate chiar mai important decât ce să purtăm este ce să nu purtăm la Biserică în ziua de Paște. Biserica este un loc ceva mai pretențios atunci când vine vorba de ținute, întrucât trebuie să fim decenți, îngrijiți și cu siguranță eleganți pentru a arăta respect față de locul în care ne prezentăm și față de oamenii pe care îi avem în jur. Depinde de fiecare religie în parte ce condiții impune atunci când vine vorba de îmbrăcăminte, însă sunt câteva lucruri generale ce ar trebui evitate într-o ținută de mers la slujba de Duminică. În primul rând trebuie să evităm blugii rupți sau orice alte articole cu rupturi sau găuri, culorile prea stridente, ținutele care atrag prea mult atenția și tricourile cu mesaje sau imprimeuri neadecvate. Un alt lucru de evitat sunt ținutele prea elegante, care încearcă să impresioneze prea mult. Trebuie să fim eleganți, dar nici chiar la patru ace.

Conceperea unei ținute perfecte de Paște poate fi o bătaie de cap în plus în această perioadă, mai ales dacă vrem să arătăm impecabil, iar de aceea trebuie să ținem cont de câteva reguli de modă pentru ca totul să fie ușor și perfect. În această zi trebuie să avem o ținută mai formală, de obicei în nuanțe calde de primăvară, ca de exemplu: alb, crem, bej și alte culori în nuanțe pastelate. Indiferent dacă alegeți să participați la masa în familie, să luat prânzul la un restaurant sau să mergeți la biserică, prima zi de Paște impune un dress code ce trebuie respectat.

În concluzie, atunci când vine vorba de ținuta de Paște trebuie să respectăm o serie de reguli simple ce ne vor face să arătăm impecabil și demni de admirația celor din jur. Este importat să ne alegem hainele în funcție de locul în care urmează să fim prezenți pentru a face alegerea corectă din punct de vedere vestimentar.

Lăsați un comentariu